Werkplaats Acties
Blijf altijd op de hoogte


APK-keuring

Het merk

Motrio staat voor kwaliteit. Het merk kent in Belgie en Frankrijk een breed netwerk aan Motrio outlets. Dit zijn auto service centers waar prijs- en kwaliteitsbewuste autobezitters terecht kunnen voor alles wat betrekking heeft tot aftersales. In 2009 won Motrio de 1e prijs als het gaat om combinatie tussen high performance, netwerk en prijsstelling.

Motrio bestaat uit een reeks onderdelen die voor bijna alle automerken en modellen geschikt zijn. Zo werkt het merk met scherpe ALL-In tarieven voor de APK- en onderhoudsbeurten. Op deze wijze weet de klant exact waar hij aan toe is en betaalt hij nooit te veel!

In geheel Frankrijk voorziet Motrio alle diensten van onderhoud en reparatie:
Herzieningen, olie verversen, remmen, uitlaat, banden, schokdempers, ontsteking maar ook de vervanging van distributie riemen en accessoires distributie.

Vanaf nu heeft het merk ook de Nederlandse markt bereikt. In juni 2011 heeft Hans Jongerius Motrio haar deuren geopend en kunnen alle prijsbewuste autobezitters van alle merken bij ons terecht voor APK, Service, Onderhoud, Reparatie, Banden, Uitlaten, Lampjes, Ruitenwissers, Bougies, etc.

Wilt u weten wat wij voor u en uw auto kunnen betekenen?
Neemt u dan contact op met Motrio BCS Woerden via 0348-435720 of per e-mail: info@bcswoerden.nl.

Terug naar overzicht