Schade


Uw auto schade?

Autoschade voordelig hersteldSchade aan uw auto komt nooit gelegen. Hans Jongerius Car Service begrijpt dit en verhelpt graag uw autoschade. Door onze professionele schade herstelservice wordt uw auto op korte termijn in ere hersteld. Wij repareren uw schadeauto vakkundig tegen een voordelige prijs.

Onze monteurs zijn professioneel opgeleid en getraind om autoschade vakkundig te herstellen. Voorafgaand aan de reparatie maken wij samen met u een transparante afspraak over de tijdsduur en de kosten van de herstelwerkzaamheden van uw autoschade. Zodoende weet u waar u aan toe bent.

Autoschade voordelig herstellen

Bij het herstellen van autoschade maakt Hans Jongerius Car Service gebruik van de hoogwaardige automaterialen van Motrio. Deze universele onderdelen zijn gemiddeld tot wel 25% voordeliger dan originele auto onderdelen. Hierdoor zijn wij in staat om uw autoschade tegen lagere kosten te verhelpen dan uw reguliere dealer.

Kies zelf uw schadebedrijf

Indien u verzekerd bent voor de opgelopen autoschade, kunt u zelf bepalen waar u de schade laat afwikkelen. Hoewel verzekeraars u vaak adviseren naar een aangewezen schadeherstelbedrijf te gaan, bent u niet verplicht van dit aanbod gebruik te maken.

Waarom kiezen voor Hans Jongerius Car Service

Hans Jongerius Car Service uit Woerden biedt diverse voordelen ten opzichte van andere garages:

  • Voordeligere onderdelen
  • Geschikt voor alle merken
  • Kwaliteitsproducten
  • Vakkennis

Nu een afspraak voor uw autoschade maken?

Heeft uw auto momenteel schade? U kunt bij Hans Jongerius Car Service 24 uur per dag, zeven dagen per week een afspraak maken om uw autoschade te herstellen. U kunt direct zien wanneer wij voor u beschikbaar zijn. Maak direct een afspraak bij Hans Jongerius Car Service om uw schade te laten verhelpen of neem contact met ons op voor een indicatie van de kosten.