Reparatie


Autoreparatie bij Hans Jongerius Car Service

Auto reparerenHans Jongerius Car Service is gespecialiseerd in het repareren van auto’s en heeft ruime ervaring op het gebied van autoreparatie. Alle auto’s van ieder merk en type zijn welkom bij Hans Jongerius Car Service ter reparatie. Hans Jongerius Car Service biedt bovendien voor auto’s uit diverse bouwjaren een goede service tegen een betaalbare prijs. Voor alle autoreparaties beschikken wij over opgeleide monteurs en maken wij gebruik van moderne apparatuur.

Dankzij de voordelige automaterialen van Hans Jongerius Car Service komt u bij een autoreparatie nooit voor vervelende verrassingen te staan. Wij rekenen altijd transparante All-in prijzen.

Vooraf maken wij met u duidelijke afspraken over de tijdsduur en prijs voor het repareren van uw auto. Dankzij de kennis van Hans Jongerius Car Service is de reparatie van uw auto betaalbaar en vindt het vakkundig plaats. Wij staan voor u klaar om uw auto te repareren.

Reparatie met voordelige kwaliteitsonderdelen

Hans Jongerius Car Service beschikt over de voordelige automaterialen van Motrio. Deze onderdelen lijn is geschikt voor vrijwel alle automerken en typen. Deze onderdelen zijn gemiddeld tot maar liefst 25% goedkoper dan originele onderdelen van autofabrikanten. Hierdoor vallen de kosten voor de auto reparatie veelal ook lager uit. Wilt u weten wat de kosten van een reparatie zijn? Neem direct contact met ons op.

Reparatie aan uw auto zelf plannen

Ondanks regelmatig onderhoud kan het voorkomen dat uw auto onverwacht een reparatie nodig heeft. Het liefst verhelpen wij dit zo snel mogelijk voor u. Daarom biedt Hans Jongerius Car Service de mogelijkheid uw afspraak 24 uur per dag in te plannen. Neem direct contact. met ons op en ontvang een scherp voorstel voor de reparatie van uw auto.