APK


APK-keuring bij Hans Jongerius Car Service

APK Keuring voordelig voor alle merkenDe APK-keuring bevordert de verkeersveiligheid en is verplicht in heel Europa. De geldigheidsduur van uw APK is afhankelijk van onder andere het type brandstof en het bouwjaar van uw auto. U kunt de geldigheid van uw APK online controleren met behulp van de RDW Kenteken check.Zo weet u exact wanneer de APK van uw auto verloopt en kunt u tijdig een APK afspraak maken met het erkende APK keuringsstation Hans Jongerius Car Service.

Kosten APK Keuring

Een APK-keuring kan zeer voordelig zijn. De prijs van een APK bij Hans Jongerius Car Service bedraagt € 29,- voor auto´s met een benzine motor. Voor alle automerken betaalt u voor de APK dezelfde lage prijs. Voor auto´s met een diesel motor wordt er een kleine toeslag berekend. Bij Hans Jongerius Car Service worden de APK-keuringen uitgevoerd door onze ervaren RDW erkende keurmeesters.

APK voor alle voertuigen

U kunt met ieder merk en type voertuig bij ons terecht. Ook bieden wij de mogelijkheid uw APK te combineren met een grote of kleine beurt. Mocht er een mankement ontdekt worden, dan heeft Hans Jongerius Car Service een eigen onderdelen lijn, met automaterialen die gemiddeld 25% voordeliger zijn dan originele onderdelen.

Wat wordt gekeurd bij een APK-keuring?

Naast verkeersveiligheid wordt bij een APK-keuring ook aandacht besteed aan andere zaken. Tijdens de APK-keuring wordt de auto namelijk ook getest op milieueisen en registratie. Auto’s mogen vanwege de regelgeving niet teveel vervuilende stoffen uitstoten. De registratie van uw auto houdt in dat tijdens de APK-keuring onder andere de kilometerstand geregistreerd wordt bij de Stichting Nationale Auto Pas. Hierdoor wordt fraude met kilometerstanden voorkomen.

Direct online afspraak maken

Is uw auto binnenkort toe aan een APK-keuring? Bij Hans Jongerius Car Service kunt u eenvoudig uw APK online regelen. Maak 24 uur per dag een online afspraak met Hans Jongerius Car Service voor de APK-keuring van uw auto. Heeft u een vraag over de APK-keuring? Neem direct contact op met Hans Jongerius Car Service.